Close

30 mei 2017

Van Colorrun naar Mudrun fun in Hempens Teerns

Een memorabele Colorrun werd twee jaar geleden gehouden tijdens de Merke van Hempens Teerns. Er werd een verkeerde verf gebruikt, waardoor de 1800 deelnemers dagenlang met een gekleurde haardos rondliepen.

Hempens Teerns kwam hiermee niet alleen landelijk, maar ook wereldwijd in het nieuws. Er was onder meer een nieuws item over deze colorrun bij de Amerikaanse TV zender CNN.

Hempens Teerns vervangt de colorrun dit jaar voor een mudrun en organiseert op zaterdag 24 juni vanaf 14.00 uur de ‘HT mudrace’. Het is een light versie survivalrun voor jong en oud door sloten met modder en hindernissen. Meedoen aan de HT mudrace is er eentje voor op je bucketlist.

De HT mudrace staat garant voor veel lol met vrienden en familie waar je met een grote glimlach op terug zult kijken. Door de hot-tubs bij de finish en een schuim-afterparty ben je deze keer na één keer douchen wél weer schoon.

Wacht niet te langer en meld je direct aan als deelnemer via www.htmudrace.nl.